Home

Pittwente Motortours wordt geleid door twee motorrijders in hart en nieren: Hans Nienhaus van Lint en Frank Olde Riekerink. Als het in Nederland nog moet gaan winteren, zijn zij alweer volop bezig met de motortocht van het komende voorjaar. Ze worden daarbij geholpen door enkele actieve vrijwilligers:  Super Chef Kok Louis Hartgerink, Rob Olde Riekerink, Jose Olde Riekerink, Tonny en Dion van Dillen, Cees Beun, Michel Smallegoor, Henny Frasa en Mark Mansveld. Topkop Tamara is in blijde verwachting en gaat dit jaar (2016) niet mee. Pittwente Motortours heeft geen winstoogmerk. Ons motto is: gezelligheid moet betaalbaar zijn. Mede dankzij onze sponsoren lukt dit.

 


Wat doet PTMT

Pittwente Motortours organiseert eenmaal per jaar een geheel verzorgd vierdaags motorevenement naar Duitsland, België, Luxemburg of Frankrijk. De routes die worden uitzet zijn geschikt voor elk type motorrijder. Ze gaan door mooie gebieden, met waar mogelijk een snuifje cultuur. De wegen zijn rustig en goed bereidbaar. Het verblijf ter plaatse is op basis van halfpension (logies, ontbijt en diner inbegrepen). Tijdens de tochten op de plaats van bestemming, wordt er onderweg een snack aangeboden. 

Lees verder...

 

 

Nieuws

Data tours in 2017

Beste Motorvrienden ,

 Hierbij de data voor 2017 . 

Pitttour              week 20               18/5 t/m 21/5   2017       1 week vroeger dan normaal

Binnenkort meer informatie 


Dolomieten toer 2016 - Hotel Monschein 

http://www.hotel-mondschein.it/ 

De foto's en video's zijn online op de ledenpagina Foto's en video's van vorige tours 

 

Donnerskopf-weekend zit erop!

Beste motorvrienden,

Het Donnerskopf-weekend zit er weer op. Na een prachtige heenroute heenroute hebben we ons goed vermaakt op Donnerskopf, gelezen nabij het dorpje Butzbach.
Ondanks de dreigende lucht en een bui hier en daar hebben de meeste rijders het over het algemeen droog gehouden. Namens Frank, Hans en de crew willen we iedereen bedanken voor een ontzettend gezellig lang-weekend. We zouden het zo weer overdoen. 

Enkele foto's zijn al online gezet. Je kunt ze vinden op de leden pagina's onder: foto´s en video´s vorige tours

Een verzoek aan een ieder die foto's of video's heeft gemaakt en wil bijdragen: stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of verstuur de bestanden bijvoorbeeld via wetransfer.com.

Net zoals andere jaren vragen wij ook of mensen de het leuk vinden ons een reisverslag te sturen. We vinden het geweldig om te lezen wat rijders hebben meegemaakt!

Louis; het eten was super!

Tot volgend jaar!

 

 

 

 

Italian Job

Dit jaar hebben we een extra motorevent van 10-09 t/m 17-09.

We gaan met een kleine groep naar de Dolomieten Italië en verblijven daar in Hotel Mondschein te Eggen, een super vriendelijk motorhotel waar je je echt thuis voelt.
De prijs is 490,- euro op basis van half pension , super ontbijt en ‘s avonds een keuze menu.
Als er nog mensen zijn die mee willen neem dan contact op met Hans.
Over de omgeving hoef ik niets te vertellen, ik denk een van de mooiste motorgebieden op de wereld.

Vriendelijke motorgroeten,

Frank Olde Riekerink en Hans Nienhaus van Lint
Hans:
06 55 82 15 10
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Sponsoren

Breng ook een bezoek aan de website van onze sponsoren: