Home

Pittwente Motortours wordt geleid door twee motorrijders in hart en nieren: Hans Nienhaus van Lint en Frank Olde Riekerink. Als het in Nederland nog moet gaan winteren, zijn zij alweer volop bezig met de motortocht van het komende voorjaar. Ze worden daarbij geholpen door enkele actieve vrijwilligers:  Super Chef Kok Louis Hartgerink, Jose Olde Riekerink, Laurens Olde Riekerink, Dion van Dillen, Michel Smallegoor, Henny Frasa en Tamara Rosier. Pittwente Motortours heeft geen winstoogmerk. Ons motto is: gezelligheid moet betaalbaar zijn. Mede dankzij onze sponsoren lukt dit.

 


Wat doet PTMT

Pittwente Motortours organiseert eenmaal per jaar een geheel verzorgd vierdaags motorevenement naar Duitsland, België, Luxemburg of Frankrijk. De routes die worden uitzet zijn geschikt voor elk type motorrijder. Ze gaan door mooie gebieden, met waar mogelijk een snuifje cultuur. De wegen zijn rustig en goed bereidbaar. Het verblijf ter plaatse is op basis van halfpension (logies, ontbijt en diner inbegrepen). Tijdens de tochten op de plaats van bestemming, wordt er onderweg een snack aangeboden. 

Lees verder...

 

 

Nieuws

Aankondiging: Toer 2017 naar Mollenbeck

Dit jaar gaat de toer naar Möllenbeck in het Weserbergland, de streek waar sprookjes werkelijkheid worden. Hier zijn de gebroeders Grimm geboren, heeft de rattenvanger van Hamelen geleefd en het is de thuisbasis van de beroemde baron Von Münchhausen. Een lang weekend Bourgondisch genieten, gezelligheid, motorrijden en goede muziek!
We hebben het klooster Möllenbeck afgehuurd. Een mooi gebouw met veel ruimtes en een flinke historie. 

Vanaf nu kan er op de bekende manier geboekt worden op de leden pagina's van deze site.

Klik hier om in te loggen.

We zien jullie graag bij de komende toer!

Sponsoren

Breng ook een bezoek aan de website van onze sponsoren: